AKTIVITETER FOR ALLE

Vi har en rekke aktiviteter hos oss, som blant annet kurs med profesjonell trener, ligaspill, sosiale turneringer, damenes aften og introkurs.

DAMENES AFTEN

Har du lyst til å prøve en morsom og enkel treningsform, samtidig som du har det gøy med venner? Hver tirsdag fra 20-21 i oktober og november arrangerer vi Damenes aften. Meld deg på under, eller send e-post til info@drammenpadel.no. Pris: 100,-. Alder: 15+. Utstyr kan lånes i hallen.

BOOK NÅ

LIGASPILL

Dette er et tradisjonelt divisjonsspill med opprykk og nedrykk hver måned. Det er tre lag i hver divisjon, hvorav ett rykker opp eller ned, og ett forblir i divisjonen etter endt måned.

PÅMELDING

KURS

Ønsker du å lære å spille padel, eller forbedre ditt spill ?

Vår spanske trener Nino Ariño har faste treninger hver mandag, og tar også privattimer. Kontakt nino@arinopadelytennis.no for påmelding eller spørsmål.

KONTAKT OSS

SOSIALE TURNERINGER

Dette foregår ca annenhver uke, hvor alle møter alle i 15 eller 20 mins kamper. Man får spilt mye padel, og samtidig møtt andre spillere på samme nivå. Turneringene er oppført som aktiviteter i bookingssystemet, Matchi, så man kan melde seg på fortløpende.

BOOK NÅ

INTROTIME

Dette er for nybegynnere som ønsker å få en innføring padel. Det blir en grundig gjennomgang av både regler og telling. Det blir også poengspill. Kontakt oss for å booke en time!

KONTAKT OSS