AKTIVITETER FOR ALLE

Vi har en rekke aktiviteter hos oss, som blant annet ligaspill, klubbkvelder og bedriftsserie. Vi har også en gruppe på Facebook som heter Padel Friends Drammen, og Damer Drammen Padel hvor man kan avtale spill med andre.

Ønsker du å ha et firmaevent, teambuilding, utdrikningslag eller bursdagsfeiring hos oss? Se her

BEDRIFTSSERIE

Hvilken bedrift er byens beste i padel? Bli med på vår nyopprettede bedriftsserie.

Det blir en serie der alle møter alle, og vil gå fra september til april (avhengig av antall påmeldinger)
Hvert firma kan stille med flere lag, og med flere reserver pr lag.
Prisen vil ligge på ca 250,- pr kamp, og maks 4.000,- for hele serien.

Kampprogrammet blir satt av oss, med to ukers forvarsel.
Det blir i gunstig spilletid, og kamp ca annenhver uke.

Alle firmaene blir presentert på sosiale medier og i Byavisa Drammen – og vinnerlaget får spille mot norgestoppen, samt hele 5 protimer (inntil 4 personer).

Ønsker du mer info eller å melde på lag? Send oss en epost til info@drammenpadel.no. Frist 31.08.

LIGASPILL

Dette er et tradisjonelt divisjonsspill med opprykk og nedrykk etter hver omgang.

Vi har en liga for alle ‘Drammen Padel League, en liga for damer ‘Dameligaen’, og en mix-liga for en mann og en dame på hvert lag, samt en Singel-liga som spilles 1 mot 1 på singelbanen.

DRAMMEN PADEL-LIGA
DAMELIGAEN
MIX-LIGAEN
SINGELLIGA – HERRER
SINGELLIGA – DAMER

KLUBBKVELD

Hver fredag kl 18-20 kan klubbens medlemmer bli med på klubbkveld. Ikke krav til høyt nivå, men det er en fordel om du har lært deg alle spillets faser. Dette er en sosial aften med bare god stemning.

BOOK NÅ

SENIORPADEL/PADELPERM

Hver tirsdag fra 11-13 har vi både Seniorpadel og Padelperm. Dette er et tilbud til godt voksne, samt foreldre i permisjon.  Det serveres kaffe og vafler, så her kan man slå av en prat med andre mellom ballvekslingene.

Pris: 100,- ink lån av racketer.

DAMENES AFTEN

Har du lyst til å prøve en morsom og enkel treningsform, samtidig som du har det gøy med venner? Meld deg på Damenes aften via linken nedenfor. Pris: 140,-. Alder: 15+. Utstyr kan leies eller kjøpes i hallen.

BOOK NÅ

SOSIALE TURNERINGER

Dette foregår hver søndag kl 18-20, hvor alle møter alle i 15 eller 20 mins kamper. Man får spilt mye padel, og samtidig møtt andre spillere på samme nivå. Turneringene er oppført som aktiviteter i bookingssystemet, Matchi, så man kan melde seg på fortløpende. 200,- pr pers.

BOOK NÅ

FROKOSTPADEL

Start dagen med Frokostpadel!

Hver onsdag fra 06.30-08.00 arrangerer vi Frokostpadel. Ikke krav til høyt nivå, men det er en fordel om du har lært deg alle spillets faser. Inkluderer god frokost etter økten. Pris: 200,- (180,- for medlemmer)

BOOK NÅ

VÅRE HOVEDSPONSORER

ANDRE SAMARBEIDSPARTNERE