AKTIVITETER FOR ALLE

Vi har en rekke aktiviteter hos oss, som blant annet ligaspill, sosiale turneringer, og damenes aften.

Vi har også en gruppe på Facebook som heter Padel Friends, hvor man kan avtale spill med andre.

LIGASPILL

Dette er et tradisjonelt divisjonsspill med opprykk og nedrykk etter hver omgang.

Vi har en liga for alle ‘Drammen Padel League, en liga for damer ‘Dameligaen’, og en mix-liga for en mann og en dame på hvert lag.

PÅMELDING LIGA
PÅMELDING DAMELIGA
PÅMELDING MIX-LIGA

DAMENES AFTEN

Har du lyst til å prøve en morsom og enkel treningsform, samtidig som du har det gøy med venner? Hver tirsdag fra 20-21 har vi Damenes aften. Meld deg på via linken nedenfor. Pris: 100,-. Alder: 15+. Utstyr kan leies eller kjøpes i hallen.

BOOK NÅ

SOSIALE TURNERINGER

(Kun for medlemmer).

Dette foregår ca 1 gang i måneden, hvor alle møter alle i 15 eller 20 mins kamper. Man får spilt mye padel, og samtidig møtt andre spillere på samme nivå. Turneringene er oppført som aktiviteter i bookingssystemet, Matchi, så man kan melde seg på fortløpende. 200,- pr pers.

BOOK NÅ

SENIORPADEL

Hver tirsdag fra 11-13 har vi seniorpadel. Dette er et tilbud til godt voksne som ønsker å investere i en bedre alderdom. Kaffen er alltid klar, og det er bare å møte opp. Pris: 100,- ink lån av racketer.

FROKOSTPADEL

Få en super start på dagen med Frokstpadel!

Hver mandag 06-08 og torsdag 07-09 kan hvem som helst bli med på Frokostpadel. Ikke krav til høyt nivå, men det er en fordel om du har lært deg alle spillets faser. Inkluderer kaffe, frukt og yoghurt. 150,- pr pers.

BOOK NÅ

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE