AKTIVITETER FOR ALLE

Vi har en rekke aktiviteter hos oss, som blant annet ligaspill og klubbkvelder. Vi har også en gruppe på Facebook som heter Padel Friends, hvor man kan avtale spill med andre.

Ønsker du å ha et firmaevent, teambuilding, utdrikningslag eller bursdagsfeiring hos oss? Se her

LIGASPILL

Dette er et tradisjonelt divisjonsspill med opprykk og nedrykk etter hver omgang.

Vi har en liga for alle ‘Drammen Padel League, en liga for damer ‘Dameligaen’, og en mix-liga for en mann og en dame på hvert lag.

PÅMELDING LIGA
PÅMELDING DAMELIGA
PÅMELDING MIX-LIGA

KLUBBKVELD

Hver fredag kl 18-20 kan klubbens medlemmer bli med på klubbkveld. Ikke krav til høyt nivå, men det er en fordel om du har lært deg alle spillets faser. Dette er en sosial aften med bare god stemning.

BOOK NÅ

SENIORPADEL

Hver tirsdag fra 11-13 har vi Seniorpadel. Dette er et tilbud til godt voksne som ønsker å investere i en bedre alderdom. Kaffen er alltid klar, og det er bare å møte opp. Pris: 100,- ink lån av racketer.

DAMENES AFTEN

(Inaktiv for tiden. Setter i gang når ny hall er klar)

Har du lyst til å prøve en morsom og enkel treningsform, samtidig som du har det gøy med venner? Meld deg på Damenes aften via linken nedenfor. Pris: 100,-. Alder: 15+. Utstyr kan leies eller kjøpes i hallen.

BOOK NÅ

SOSIALE TURNERINGER

(Inaktiv for tiden. Setter i gang når ny hall er klar)

Dette foregår ca 1 gang i måneden, hvor alle møter alle i 15 eller 20 mins kamper. Man får spilt mye padel, og samtidig møtt andre spillere på samme nivå. Turneringene er oppført som aktiviteter i bookingssystemet, Matchi, så man kan melde seg på fortløpende. 200,- pr pers.

BOOK NÅ

FROKOSTPADEL

Bryt opp dagen med litt padel i lunsjen!

Hver torsdag fra 12-13.30 arrangerer vi Lunsjpadel. Ikke krav til høyt nivå, men det er en fordel om du har lært deg alle spillets faser. Inkluderer kaffe, frukt og yoghurt. 150,- pr pers.

BOOK NÅ

VÅRE HOVEDSPONSORER

ANDRE SAMARBEIDSPARTNERE