AKTIVITETER FOR ALLE

Vi har en rekke aktiviteter hos oss, som blant annet ligaspill, klubbkvelder og bedriftsserie. Vi har også en gruppe på Facebook som heter Padel Friends Drammen, og Damer Drammen Padel hvor man kan avtale spill med andre.

Ønsker du å ha et firmaevent, teambuilding, utdrikningslag eller bursdagsfeiring hos oss? Se her

LIGASPILL

Dette er et tradisjonelt divisjonsspill med opprykk og nedrykk etter hver omgng. Hver omgang går over 2 måneder, og det er fra 4-5 kamper pr omgang hvor dere selv avtaler og booker kamper.

Vi har en liga for alle – ‘Drammen Padel League’, en liga kun for damer –  ‘Dameligaen’. Meld dere på nedenfor.

DRAMMEN PADEL-LIGA
DAMELIGAEN

SENIORPADEL

Hver tirsdag og torsdag fra 11-13 har vi Seniorpadel. Dette er et tilbud til pensjonister. Det serveres kaffe og vafler, så her kan man slå av en prat med andre mellom ballvekslingene.

Pris: 140,- ink lån av racketer. Medlemspris: 125,-

PADELPERM

Dette er et tilbud for foreldre i permisjon, som er på tirsdager 13-15. Det serveres kaffe og vafler og alltid noen til å passe på barna.

Pris: 140,- ink lån av racketer. Medlemspris: 125,-

DAMENES AFTEN

Har du lyst til å prøve en morsom og enkel treningsform, samtidig som du har det gøy med venner? Meld deg på Damenes aften via linken nedenfor. Hver torsdag kl 18-20. Pris: 240,-, medlemspris: 200,-. Krav til at man kan regler og telling. Utstyr kan leies eller kjøpes i hallen.

BOOK NÅ

KLUBBKVELD

Hver fredag kl 18-20 kan klubbens medlemmer bli med på klubbkveld. Ikke krav til høyt nivå, men det er en fordel om du har lært deg alle spillets faser. Dette er en sosial aften med bare god stemning.

BOOK NÅ

FROKOSTPADEL

Start dagen med Frokostpadel!

Hver fredag fra 06.30-08.00 arrangerer vi Frokostpadel. Ikke krav til høyt nivå, men det er en fordel om du har lært deg alle spillets faser. Inkluderer god frokost etter økten. Pris: 200,- (180,- for medlemmer)

BOOK NÅ

VÅRE HOVEDSPONSORER

ANDRE SAMARBEIDSPARTNERE