AKTIVITETER FOR ALLE

Vi har en rekke aktiviteter hos oss, som blant annet kurs med profesjonell trener, ligaspill, sosiale turneringer, damenes aften og introkurs.

DAMENES AFTEN

Har du lyst til å prøve en morsom og enkel treningsform, samtidig som du har det gøy med venner? Hver tirsdag fra 20-21 har vi Damenes aften. Meld deg på via linken nedenfor. Pris: 100,-. Alder: 15+. Utstyr kan leies eller kjøpes i hallen.

BOOK NÅ

LIGASPILL

Dette er et tradisjonelt divisjonsspill med opprykk og nedrykk hver måned. Det er tre lag i hver divisjon, hvorav ett rykker opp eller ned, og ett forblir i divisjonen etter endt måned.

PÅMELDING

KURS

Ønsker du å lære å spille padel, eller forbedre ditt spill ?

Våre trenere har både faste kurs og privattimer for barn og voksne på alle nivåer. Kontakt oss for påmelding eller spørsmål.

KONTAKT OSS

SOSIALE TURNERINGER

Dette foregår ca annenhver uke, hvor alle møter alle i 15 eller 20 mins kamper. Man får spilt mye padel, og samtidig møtt andre spillere på samme nivå. Turneringene er oppført som aktiviteter i bookingssystemet, Matchi, så man kan melde seg på fortløpende.

BOOK NÅ

INTROTIME

Dette er for nybegynnere som ønsker å få en innføring padel. Det blir en grundig gjennomgang av både regler og telling. Det blir også poengspill. Kontakt oss for å booke en time!

KONTAKT OSS

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE