TEAMBUILDING + MORO = PADEL

BEDRIFTSAVTALE

Som bedrift kan du få svært rimelige avtaler hos oss. Med bedriftsavtale får dine ansatte spille utenfor “prime time”, bedriften får profilering på skilt i hallen og lån av utstyr. Gratis instruksjon tilbys i oppstarten. Dette er en gylden mulighet til å få logoen deres godt synlig i Drammens nye idrettsarena, og få litt spenning og konkurranse inn i hverdagen. Ved å spille padel får de ansatte styrket koordinasjon, utholdenhet og samarbeid.

Å være i fysisk aktivitet i løpet av arbeidsdagen har store fordeler for fokus, kreativitet, arbeidsevne og samhold. Fysisk aktivitet fører også til lavere stressnivåer. Lagfølelsen på arbeidsplassen og arbeidsmiljøet kan styrkes av sunn konkurranse. Legg gjerne inn et konkurranseelement i din bedrift ved å føre statistikk over lag, hvem som spiller mot hvem og hvilket lag som vinner.

På arbeidsplasser hvor de ansatte blir sittende mye stille, er det ekstra fordelaktig å tilby en fysisk aktivitet. Jevnlig fysisk aktivitet bidrar til bedre helse både mentalt og fysisk for dine ansatte, som igjen kan føre til lavere sykefravær.

KONTAKT OSS

TEAMBUILDING

Mange bedrifter er svært kundeorienterte, men å ta vare på de ansatte er vel så viktig for gode resultater. Ta en pause fra arbeidshverdagen og gjør din bedrift sterkere sammen. Teambuilding motiverer og engasjerer de ansatte, og gjør arbeidsplassen til et bedre sted å være. De ansatte blir bedre kjent, har det moro og lærer å spille på hverandres styrker.

Den beste teambuildingen er den som ikke føles som en dag på kontoret. Hvorfor ikke prøve padel som deres neste aktivitet? Drammen Padel passer perfekt til teambuilding. Med 3 baner kan 12 personer spille og ha det gøy samtidig. Her er det muligheter for turneringer og konkurranse hvor de ansatte får samarbeide og utfordre vinnerinstinktet på en litt annen måte enn man gjør i arbeidshverdagen.

VÅRE HOVEDSPONSORER

ANDRE SAMARBEIDSPARTNERE